06-24882463 info@azuriashanti.com
Selecteer een pagina

Over mij…

Al van jongs af aan was ik zoekende omdat ik de wereld niet begreep. Het leek alsof ik een vreemde eend in de bijt was en ergens een handleiding niet had meegekregen over hoe het werkt in het leven…

Psychologie

Al van jongs af aan was ik zoekende omdat ik de wereld niet begreep. Het leek alsof ik een vreemde eend in de bijt was en ergens een handleiding niet had meegekregen over hoe het werkt in het leven. 

Om die reden ben ik psychologie gaan studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Ik hoopte daarmee mezelf en de wereld beter te kunnen begrijpen, maar het tegendeel gebeurde…..ik realiseerde me dat bijna niemand weet hoe de mens in elkaar steekt…..

Elke theorie over persoonlijkheid brengt iets anders met zich mee. Het lijkt wel alsof het niet zozeer gaat om het daadwerkelijk begrijpen van de mens, alswel om de persoon te zijn die een theorie ontwikkelt die aanslaat….Het vertrouwen in de kennis en kunde van de psychologie werd minder en minder…..

Spiritualiteit

Vervolgens zocht ik mijn heil in de spirituele wereld. Ik leerde over manifesteren, mijn frequentie te verhogen, mijn essentie te ervaren en nog veel meer…..

En het grappige was….hoe meer ik me er mee bezig hield…..hoe slechter mijn leven ging lopen….ik raakte mijn baan kwijt, al mijn geld kwijt, relaties hielden geen stand, mijn bedrijven flopte die ik probeerde op te zetten…..

Ondertussen was ik rond de 40, master of science in de psychologie en behept in de kennis en kunde van de spirituele wereld…..maar ikzelf en mijn leven waren uitdagend, verwarrend en voor mijn gevoel niet op orde. 

Ik snapte er steeds minder en minder van. Ik was in de war, gefrustreerd omdat ik het niet begreep en ik had niet het gevoel mijn antwoord ergens te vinden. 

Persoonlijkheid

Tot het moment dat ik leerde dat de manier waarop ik het leven ervaar te maken heeft met mijn persoonlijkheid én dat er in mijn persoonlijkheid geschreven staat dat ik allerlei uitdagen mag ervaren in mijn leven. 

Toen ik dat zo simpel en direct hoorde viel er een enorme last van mijn schouders omdat ik me dáár realiseerde dat het niet mijn schuld was dat ik het leven zo ervoer en al die ervaringen had…..maar dat het hoorde bij mijn persoonlijkheid en mijn pad in dit leven….

Alles in mijn lichaam resoneerde met deze wijsheid en ik heb ter plekke alle kennis en kunde vanuit de psychologie en de spirituele wereld losgelaten en ben gaan werken met mijn persoonlijkheid om de effecten van de “negatievere” kanten van mijn persoonlijkheid te verzachten en ruimte te geven aan de positieve kanten van mijn persoonlijkheid. 

Tot bloei komen

Vervolgens is mijn leven veranderd en in een positieve en overvloedige flow terecht gekomen waarbij ik controle heb leren nemen over mijn persoonlijkheid, mijn triggers en daarmee ruimte heb weten te geven aan de kwaliteiten en sterke kanten van mijn persoonlijkheid. 

De kwaliteit van leven is extreem verbeterd, ik ben zachter geworden, zelfverzekerder en mijn inzicht in mezelf is zoveel beter geworden. 

Ik vind het heerlijk om dit te mogen ervaren en zo bewust zulke extreme veranderingen te hebben mogen meemaken. 

En ik ben enorm dankbaar met mijn ervaring, inzichten en wijsheid anderen te  mogen helpen in dit proces. 

Neem contact op

Contact

06-24882463
info@azuriashanti.com

Contactformulier